e-strava Jídelníček
Gymnázium M.Koperníka
Bílovec
[0136]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
1.4.
RÝŽOVÁ BÍLÁHodnocení:
1. SMAŽENÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, MRKV.SALÁT, ČAJ SE SIRUPEMLepší
Út
2.4.
HRSTKOVÁ 1,9Hodnocení:
1. SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT Z ČÍNSKÉHO ZELÍ S MRKVÍ, DŽUS 1,3,4,7Lepší
2. ZELENINOVÉ RIZOTO S QUINOOU, OKUREK, OVOCNÝ ČAJ 7,9,10Dobré
St
3.4.
ŽAMPIÓNOVÁ 1Hodnocení:
1. DEBRECÍNSKÝ GULÁŠ, TĚSTOVINY, DŽUS, OVOCE 1Lepší
2. KŘENOVÁ OMÁČKA, VEJCE VAŘENÁ, BRAMBOR, ČAJ, OVOCE 1,3,7Skvělé
Čt
4.4.
CIBULOVÁ SE SÝREM 1,7Hodnocení:
1. PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO, BRAMBOR, DUŠENÁ ZELENINA NA MÁSLE, DŽUS 1,7,9Lepší
2. HALUŠKY SE SLANINOU A BRYNZOU, OVOCNÝ ČAJ 1,7Dobré

5.4.
RYCHLÁ S VEJCI 3,9Hodnocení:
1. KOVBOJSKÉ FAZOLE, CHLÉB, DŽUS, OVOCE 1,6,7,9,11Lepší
2. VEPŘOVÉ V MRKVI, BRAMBOR, OVOCNÝ ČAJ, OVOCE 1Lepší
Po
8.4.
SLEPIČÍ S TĚSTOVINOU 1,9Hodnocení:
1. ŠPAGETY S KUŘECÍM MASEM, SÝREM A BOLONSKOU OMÁČKOU, DŽUS, OVOCE 1,7Lepší
Út
9.4.
POLÉVKA Z RYBÍHO FILÉ 4,1,9Hodnocení:
1. SEDLČANSKÝ KOTLET, BRAMBOR, TATARSKÁ OMÁČKA, DŽUS 7,6,3,10Nechutnalo
2. ČÍNSKÉ NUDLE, OVOCNÝ ČAJ 1,9Lepší
St
10.4.
ČOČKOVÁ 9,1Hodnocení:
1. VEPŘOVÁ JÁTRA NA CIBULCE, DUŠENÁ RÝŽE, HLÁVKOVÝ SALÁT, DŽUS, OVOCE 1,Lepší
2. ZAPEČENÉ BRAMBORY S UZENINOU, OKUREK, OVOCNÝ ČAJ, OVOCE 3,7,10Skvělé
Čt
11.4.
KVĚTÁKOVÁ 1,7,3Hodnocení:
1. SMAŽENÝ KARBENÁTEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT OKURKOVÝ SE ZAKYS. SMET., ČAJ 1,3,7,7Lepší
2. KRABÍ SALÁT, BANKETKA, DŽUS 1,2,9,10,3Skvělé

12.4.
GULÁŠOVÁ 1,9Hodnocení:
1. VEPŘOVÉ KÝTA NA PAPRICE, TĚSTOVINY, DŽUS, OVOCE 1,7Lepší
2. KRUPICOVÁ KAŠE S PERNÍKEM, OCHUCENÉ MLÉKO, OVOCE 1,7,8,3Skvělé
Po
15.4.
Česneková 1,9Hodnocení:
1. Krůtí ragú, dušená rýže, džus, ovoce 1,6,7,9Dobré
Út
16.4.
Jáhlová se zeleninou 1,9Hodnocení:
1. Vepřový kotlet na žampiónech, brambor, okurkový salát, čaj 1Skvělé
2. Těstovinový salát, čaj se sirupem 1,3,7,10Dobré
St
17.4.
Hovězí vývar s kapáním 1,3,7,9Hodnocení:
1. Kachní prsa, červené zelí, houskový knedlík, džus, (velik. překvapení) 1,3,7Lepší
Út
23.4.
HOVĚZÍ VÝVAR SE SÝROVÝM KAPÁNÍM 1,3,7,9
1. ČOČKA, VEJCE, CHLÉB, OKUREK, OVOCE, ČAJ SE SIRUPEM 1,3,10
St
24.4.
RÝŽOVÁ BÍLÁ 1,3,7,9
1. SMAŽENÝNÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÁ KAŠE, MRKVOVÝ SALÁT, ČAJ SE SIRUPEM 1,3,7
2. JARNÍ ZELENINOVÝ SALÁT, SÓJOVÁ KOSTKA. DŽUS 1,3,10
Čt
25.4.
KRUPICOVÁ S VEJCEM 1,3,9
1. PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY S UZENINOU, KYSANÉ ZELÍ, OVOCE, DŽUS 1,3
2. VEPŘOVÝ GULÁŠ, CHLÉB, ČAJ SE SIRUPEM 1

26.4.
Z JARNÍ ZELENINY 1,7,9
1. ZAPEČENÉ FILÉ S BROKOLICÍ, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, SALÁT Z ČÍNSKÉHO ZELÍ, DŽUS 3,4,7
2. TVAROHOVÉ KNEDLÍKY S MALINOVÝM PŘELIVEM, OCHUCENÉ MLÉKO 1,3,6,7
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Čt
2.5.
1.

3.5.
1.
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.