e-strava Jídelníček
ŠJ Lesní
Jablunkov
[0010]
Ulrich software
Den Nabídka
Po
2.6.
Česneková s bramborem 3, 12Hodnocení:
1. Kuřecí rizoto se zeleninou, sýr, okurek 1, 9
Út
3.6.
Čočková se zeleninou 1, 9Hodnocení:
1. Vepřový kotlet pečený, šťouchané brambory, salát 1, 12
St
4.6.
Cibulová se sýrem 1, 7Hodnocení:
1. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kyselé zelí 1, 12
Čt
5.6.
Pórková polévka s krutóny 1Hodnocení:
1. Krůtí řízek smažený, bramborová kaše, salát 1, 3, 7, 12

6.6.
Rajská s kapáním 1, 3, 7
1. Brambory zapečené se sýrem a smetanou, ovoce 3, 7, 12
Po
9.6.
Krupicová s vejci 1, 3
1. Bratislavská vepřová kýta, kynutý knedlík 1, 3, 7, 9
Út
10.6.
Z hlávkového zelí s bramborem 1, 12
1. Masové koule v rajčatové omáčce, rýže basmati 1, 3, 7, 9
St
11.6.
Květáková s jáhly 1, 7
1. Smažené rybí filé, děti rybí prsty, bramborová kaše, kompot 1, 3, 4, 7
Čt
12.6.
Zeleninová s bulgurem 1, 9
1. Moravský vrabec, červené zelí, bramborový knedlík 1, 12

13.6.
Gulášová 1, 12
1. Buchtičky s krémem, ovoce 1, 3, 7
Po
16.6.
Bramborová s houbami 1, 7, 12
1. Špagety po boloňsku, sýr 1, 7, 9
Út
17.6.
Mrkvová s tarhoňou 1
1. Holandský řízek, bramborová kaše, okurek 1, 3, 7, 12
St
18.6.
Kulajda 1, 3, 7, 12
1. Španělský ptáček z vepřového masa, dušená rýže, rajčatový salát 1, 3
Čt
19.6.
Hráškový krém 1
1. Kuřecí roláda plněná vepřovým masem, vařené brambory, polníček 1, 3, 7, 12

20.6.
Z kyselého zelí slovenská 1, 7, 12
1. Kynuté knedlíky s povidly, skořicový cukr, ovoce 1, 3, 7
Po
23.6.
Bramborová nezahuštěná 9
1. Staropolský Bigos, chléb 1
Út
24.6.
Špenátová s bramborem 1, 3, 7, 12
1. Hovězí kostky na houbách, těstovinová rýže 1
St
25.6.
Drožďová s kuskusem 1, 9
1. Kuřecí stehno pečené na kyselém zelí, vařený brambor 1, 12
Čt
26.6.
Hrachová s opečenou houskou 1
1. Sekaná pečeně po zahradnicku, bramborová kaše, salát 1, 3, 7, 12

27.6.
Hovězí vývar s kroupami a zeleninou 1, 9
1. Fazolový guláš s uzeninou, chléb 1
Po
30.6.
Slepičí rychlá s vejci 1, 3, 9
1. Koprová omáčka, vařené vejce, brambory 1, 3, 7, 12
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.