e-strava Menu
ZŠ Cihelní
Karviná
[0132]
Ulrich software
Day Choice
Fri
1.3.
Polévka dýňová krémová/1.1,7,9/Rating:
1. Rybí filé s citrónovou omáčkou, brambory,nápoj/1.1,4,7/
2. Špenát, bramborový knedlík s cibulkou,nápoj/1.1,3,7,12/
Mon
4.3.
Polévka hrachová s párkem/1.1,3,9/Rating:
1. Žemlovka, kakao/1.1,3,7/
2. Drůbeží perkelt, gnocchi,nápoj/1.1,3,7,9/
Tue
5.3.
Polévka zeleninová s krupicovými noky/1.1,3,7,9/Rating:
1. Rajská omáčka s hovězím masem, knedlík,nápoj/1.1,3,7/
2. Gratinované brambory s brokolicí a sýrem,nápoj/1.1,3,7/
Wed
6.3.
Polévka drůbeží vývar s těstovinou/1.1,3,7,9/Rating:
1. Vepřové maso marinované v jogurtu, bramborová kaše, salát bar,nápoj/1.1,3,7,9/
2. Květákové placičky, brambory, salát bar,nápoj/1.1,3,7/
Thu
7.3.
Polévka kulajda/1.1,3,7,9/Rating:
1. Krůtí na houbách, jasmínová rýže, salát bar,nápoj/1.1/
2. Losos na másle, brambory, salát bar,nápoj/1.1,4,7/
Fri
8.3.
Polévka brokolicová/1.1,3,7,9/
1. Čočka s vejci, kyselá okurka, chleba,nápoj/,jablko1.1,3,7/
2. Šišky s mákem,nápoj,jablko/1.1,7,12/
Mon
11.3.
Polévka česneková s bramborem/3/Rating:
1. Kuře na másle, rýže, salát bar,nápoj/1.1,7/
2. Čočkové ragů se špagetami a parmazánem,nápoj/1.1,3,7/
Tue
12.3.
Polévka cizrnová s krutony/1.1,3,7/Rating:
1. Vepřový vrabec, špenát, bramborový knedlík,nápoj/1.1,3,7,12/
2. Kuskus se zeleninou, žampióny a sýrem,nápoj/1.1,3,7,9/
Wed
13.3.
Polévka kapustová/1.1,3,7,9/Rating:
1. Máslový řízek, bramborová kaše, salát bar,nápoj/1.1,3,7/
2. Caesar salát s kuřecím masem,nápoj/1.1,3,4,7/
Thu
14.3.
Polévka rajská s rýží/1.1,3,7/Rating:
1. Frankfurtská omáčka s krůtím masem, špecle,nápoj/1.1,7,9/
2. Drůbeží játra, rýže, kompot,nápoj/1.1/
Fri
15.3.
Polévka pórková s vejci/1.1,3,7/
1. Halušky se zelím a anglickou slaninou,nápoj,banán/1.1,3,7,12/
2. Burger z červené čočky,, brambory, kompot,nápoj,banán/1.1./
Mon
18.3.
Polévka boršč/1.1,3,9/Rating:
1. Tilápie s koprovým přelivem, brambory, salát bar,nápoj/1.1,4,7/
2. Kedlubnové zelí, brambory,nápoj/1.1/
Tue
19.3.
Polévka čočková se zeleninou/1.1,9/Rating:
1. Bramborový knedlík plněný uzeným masem, kyselé zelí,nápoj/1.1,12/
2. Bulgur s hlívou ústřičnou a zeleninou,nápoj
Wed
20.3.
Polévka z růžičkové kapusty/1.1,9/Rating:
1. Vepřový řízek, bramborová kaše, salát bar,nápoj,7/
2. Fazolové lusky s rajčaty, brambory,nápoj/
Thu
21.3.
Polévka hovězí vývar s kapáním/1.1,3,7,9/Rating:
1. Králík na smetaně, těstoviny,nápoj3,7,9/
2. Kuskus s ovocem,nápoj
Fri
22.3.
Polévka krupková s bramborem/1.1,9/Rating:
1. Bulgur s trhaným vepřovým masem, žampióny a sýrem,nápoj,kiwi/
2. Šopský salát, pečivo,nápoj,kiwi7/
Mon
25.3.
Polévka valašská kyselica /1.1,3,7,9/Rating:
1. Honzovy buchty, sladké mléko/1.1,3,7/
2. Šumavské nudle s kuřecím masem, žampióny, pór, sýr,nápoj,7/
Tue
26.3.
Polévka fazolová se zeleninou
1. Kuřecí na kari se smetanou, rýže,nápoj/
2. Králičí cufty, brambory,nápoj7,9/
Wed
27.3.
Polévka z jarní zeleniny se sýrovým kapáním/1.1,3,7,9/
1. Hrachová kaše s párkem, chleba,nápoj,jablko/1.1,3,7/
2. Kuřecí plátek, teplý čočkový salát,nápoj,jablko
Thu
28.3.
Velikonoční prázdniny
1.
Fri
29.3.
Velikonoční prázdniny
1.
Tue
2.4.
Polévka frankfurtská/1.1,7/
1. Krupice, sladké mléko,nápoj/1.1,7/
2. Grilovabý hermelín,salát,pečivo,nápoj/1.1,3,7/
Wed
3.4.
Polévka zeleninová jarní/1.1,3,7,9/
1. Hovězí svíčková, knedlík,nápoj/1.1,3,7,9,10/
2. Fazolové lusky,vejce,brambory,nápoj/4.4,3,7/
Thu
4.4.
Polévka špenátová s bramborem/1.1,3,7/
1. Holandský řízek,bramborová kaše,salát bar,nápoj/1.1,3,7/
2. Grenadýrský marš,nápoj
Fri
5.4.
Polévka zeleninová s kuskusem/1.1.,3,7,9/
1. Kuře na medu,zeleninová rýže,nápoj/7/
2. Houbové rizoto,nápoj
Mon
8.4.
Polévka gulášová s bramborem/1.1/
1. Rybí filé s citrónovou omáčkou,salát bar,nápoj/1.1,4,7/
2. Zeleninové placičky,brambory,salát bar,nápoj/1.1,3,7/
Tue
9.4.
Polévka hráškový krém s krutony/1.1,3,7,9/
1. Těstoviny po lotrinsku,nápoj/1.1,3,7/
2. Rýžová kaše,nápoj/7/
Wed
10.4.
Polévka krupicová s vejci/1.1,3,7,9/
1. Hovězí znojemská,rýže,nápoj/1.1,10/
2. Šopský salát,pečivo,nápoj/1.1,3,7/
Thu
11.4.
Polévka celerová/1.1,7,9/
1. Kuře na červeném zelí,bramborový knedlík,nápoj/1.1,3,7,12/
2. Kuskus s tofu na pomerančích,nápoj/1.1,6/
Fri
12.4.
Polévka kedlubnová/1.1,7/
1. Rizoto zeleninové, parmazán,kyselá okurka,nápoj/1.1,3,7,9/
2. Lečo s vejci,chleba,nápoj/1.1,3,7/
Mon
15.4.
Polévka fazolová s ajvarem/1.1/
1. Zapékané brambory s uzeným masem,kyselá okurka,nápoj/3/
2. Jogurtové knedlíky s borůvkovým přelivem,nápoj/1.1,3,7/
Tue
16.4.
Polévka drůbeží vývar s kapáním/1.1,3,7,9/
1. Krůtí po orientálsku,gnocchi,nápoj/1.1,3,7/
2. Luštěniny na kari,rýže,nápoj/1.1/
Wed
17.4.
Polévka květáková bulharská/1.1/
1. Vepřová pečeně,moravské zelí,bramborový knedlík,nápoj/1.1,3,7,10,12/
2. Pohanka se sušenými rajčaty,nápoj/1.1/
Thu
18.4.
Polévka dršťková/1.1/
1. Staročeská sekaná,bramborová kaše,salát bar,nápoj/1.1,3,7/
2. Bulgur s tofu a zeleninou,salát bar,nápoj/1.1,9/
Fri
19.4.
Polévka rajčatová s těstovinou/1.1,3,7/
1. Boloňské kuřecí ,špagety,nápoj/1.1,3,7,9
2. Smažený celer,brambory,kompot,nápoj/1.1,3,7,9/
Mon
22.4.
Polévka čočková s párkem/1.1,9/
1. Buchtičky s krémem,kakao/1.1,3,7/
2. Bramborový guláš/bezmasý/,chleba,nápoj/1.1,3,7/
Tue
23.4.
Polévka bramborová/1.1,9/
1. Hovězí v kapustě,brambory,nápoj/1.1.3. 9/
2. Smažený sýr,brambory,kompot,nápoj/1.1,3,7/
Wed
24.4.
Polévka mrkvová s fritátovými nudlemi/1.1,3,7/
1. Vepřové na paprice,těstoviny,nápoj/1.1,3,7/
2. Řecký salát,pečivo,nápoj/1.1,3,7/
Thu
25.4.
Polévka zeleninová s kuskusem/1.1,3,7,9/
1. Kuřecí sečuán,kari rýže,nápoj/3,7/
2. Zapékané brambory se zeleninou a sýrem,nápoj/1.1,3,7,9/
Fri
26.4.
Polévka krkonošská cibulačka/3,9/
1. Bulgur se zeleninou a drůbežím masem,nápoj/1.1,9,10/
2. Bílé fazole po boloňsku,nápoj/1.1/
Mon
29.4.
Polévka hrachová/1.1,9/
1. Rybí karbanátky,bramborová kaše,salát bar,nápoj/1.1,3,4/
2. Těstovinový salát s kuřecím masem,nápoj/1.1,3,7/
Tue
30.4.
Polévka bramborová s jáhly/1.1,3,7,9/
1. Krůtí na divoko,těstoviny,nápoj/1.1,3,7,9/
2. Halušky s liškovou omáčkou,nápoj/1.1,3,7,12/
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available