e-strava Jídelníček
ZŠ Cihelní
Karviná
[0132]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Út
1.10.
Polévka špenátová s bramborem/3,7,1.1/Hodnocení:
1. Maminčino kuře/1.1.,7,9/Lepší
2. Cizrna po katalánsku,dalamánek/1.1,1,2,1,3/
St
2.10.
Polévka hovězí s masem a rýží/9/Hodnocení:
1. Rybí filé pečené na másle,brambory,přesnídávka/4,7/Dobré
2. Špagety se zeleninovou směsí/1.1,3/Dobré
Čt
3.10.
Polévka zeleninová s vejcem/1.1,3,9/Hodnocení:
1. Vepřový vrabec,kyselé zelí,bramborové knedlíky/1.1,3/Skvělé
2. Kedlubny dušené s mrkví, brambory/bezmasé//1.1/

4.10.
Polévka fazolová kyselá/1.1/Hodnocení:
1. Boloňské špagety s kuřecím masem/1.1,3,7/Skvělé
2. Zeleninové rizoto/7,9/
Po
7.10.
Celerová s houskou/1.1,7,9/Hodnocení:
1. Králičí hřbet po lašsku,těstoviny,salát zelný s mrkví/1.1,7,9/Lepší
2. Zeleninový salát se sýrem a jogurtem,graham/1.1,6,7/Lepší
Út
8.10.
Polévka hrachová/1.1,9/Hodnocení:
1. Hovězí plátek na zelenině, rýže/fazolky, paprika//1.1/Dobré
2. Zeleninové lečo,brambory/3/Skvělé
St
9.10.
Polévka pórková s vejcem/1.1,3,7,9/Hodnocení:
1. Francouzské brambory, kyselá okurka/3,7/Lepší
2. Krůtí plátek,bramborovo-dýňové pyré,kompotSkvělé
Čt
10.10.
Polévka ruský boršč /1,1,3,7,9/Hodnocení:
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem/1.1,3,7/Lepší
2. Losos na másle,brambory,přesnídávka/4,7/

11.10.
Polévka kapustová a bramborem/1.1,9/Hodnocení:
1. Fazolové lussky na kyselo s vepřovou kotletou,bramboryLepší
2. Zapečené těstoviny s brokolicíDobré
Po
14.10.
Polévka bramborová s krupkami/1.1,3,7/Hodnocení:
1. Kuřecí čína,rýže/6,12/Lepší
2. Zeleninový salát s rýžíSkvělé
Út
15.10.
Polévka čočková/1.1,9/Hodnocení:
1. Svíčková na smetaně,hovězí plátek,knedlík/1.1,3.9.10/Skvělé
2. Sýrový salát,graham/1.1,3,6.7/
St
16.10.
Polévka brokolicová/1.1,3,7,9/Hodnocení:
1. Ryba po srbsku,brambory,salát/4/Lepší
2. Šopský salát,dalamánek/1.1,1.2,1.3,7/
Čt
17.10.
Polévka drůbková se špenátovým kapáním/1.1,3,7,9/Hodnocení:
1. Vepřové maso,dušená mrkev s hráškem,brambory/1.1/Skvělé
2. Chlupaté knedlíky se zelím /1.1,3/Lepší

18.10.
Polévka česneková s bramborem a vejcem/1.1,3,9/
1. Sekaná pečeně,brambory,salát/1.1,3,7/
2. Houbový kuba
Po
21.10.
Polévka gulášová/1.1/
1. Krupicová kaše,kakao/1.1,7/
2. Krůtí závitek se sýrem,brambory s pažitkou,salát/1.1,7/
Út
22.10.
Polévka hrstková/1.1,9/
1. Bratislavská plec,bulgur/1.1,7,9/
2. Zeleninový salát s kuřecím masem
St
23.10.
Polévka kulajda koprová/1.1,3,7,9/
1. Rybí filé po řecku,brambory
2. Bramborové šišky s mákem/1.1,3,7/
Čt
24.10.
Polévka francouzská/1.1,9/
1. Krůtí cikánský guláš,gnocchi/1.1,3,7,10/
2. Placičky z růžičkové kapusty,brambory/1.1,3,7/
Čt
31.10.
Polévka dýňová/1.1,3/
1. Halušky se zelím a uzeným masem/1.1,12/
2. Dýňové špagety/1.1/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.