e-strava Jídelníček
ZŠ Cihelní
Karviná
[0132]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
3.6.
Polévka hovězí se strouháním/1,3,9/Hodnocení:
1. Rybí filé v těstíčku,bramborová kaše.salát/1,3,4,7/Skvělé
Út
4.6.
Polévka fazolová se smetanou/1,3/Hodnocení:
1. Halušky se zelím/1,3,12/Skvělé
St
5.6.
Polévka drožďová s vločkami/3,9/Hodnocení:
1. Bratislavské plecko,gnocchi/raj.protlak,okurky//1,7,9/Skvělé
Čt
6.6.
Polévka milánská/rajčata,paprika,houby//1,7/Hodnocení:
1. Kuřecí řízek v sezamu,bramborová kaše,salát /1,3,7,11/Skvělé

7.6.
Polévka houbová s vejci/1,3/
1. Nudle s ořechovým posypem,kakao/1,7,8/
Po
10.6.
Polévka z černé čočky /1,7,9/Hodnocení:
1. Tondovo kuře,šťouchané brambory/9/Skvělé
Út
11.6.
Polévka bramborová s kroupanmi/1/Hodnocení:
1. Hovězí tokáň,špecle/paprika,rajčata//1,3/Skvělé
St
12.6.
Polévka drůbková s mlékem/1,7,9/
1. Drůbeží játra po znojemsku,rýže/1/
Čt
13.6.
Polévka špenátová s bramborem/1,3,7/
1. Segedínský guláš,chleba/1.1.,1.2,,3,7/

14.6.
Polévka rajská s rýží
1. Kuřecí perkelt,těstoviny/1,7/
Po
17.6.
Polévka česneková s bulgurem/1/
1. Rybí filé se sýrem,bramborová kaš,esalát/4,7/
Út
18.6.
Polévka hrstková/1,9/
1. Masové kuličky v zelenině,brambory/1,3/
St
19.6.
Polévka bramborová se zeleninou/1,7,9/
1. Králík po lašsku,těstoviny/1,7,9/
Čt
20.6.
Polévka slepičí australská/9/
1. Plněný bramborový knedlík,špenát/1,3,7/

21.6.
Polévka koprová/1,3,7/
1. Fazole na kyselo,chleba/1/
Po
24.6.
Polévka z jarní zeleniny/9/
1. Kuře po staropražsku,bramborová kaše,salát/1,10/
Út
25.6.
Polévka hrachová se zeleninou/1,7,9/
1. Rajská omáčka,vařené vepřové maso,knedlík/1/
St
26.6.
Polévka drůbeží s cizrnovými nudlemi/1,3,7,9/
1. Krůtí guláš po myslivecku,špecle/houby//1,3,7/
Čt
27.6.
Polévka valašská kyselice /1,7/
1. Holanský řízek,bramborová kaše,salát/1,3,7/

28.6.
Polévka ukrajinský boršč/č.řepa,hl.zelí/1,7,9/
1. Krupicová kaše,kakao/1,7/
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.