e-strava Jídelníček
ZŠ sv.Zdislavy
Kopřivnice
[0127]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
6.4.
polévka zel. vývar s pohankou 1,3,6,9
1. čočka na kyselo 1, vejce vařené 3, chléb 1,7, čaj s citr.
St
7.4.
polévka rajská s rýží 1,3,6,7,9
1. vepřové maso na celeru 1,7,9, brambory, salát rajčatový, džus
Čt
8.4.
polévka s drožďovými knedlíčky 1,3,6,7,9
1. debrecínský guláš 1, knedlík houskový 1,3,7, sir. voda

9.4.
polévka z vaječné jíšky 1,3,6,9
1. krůtí maso na houbách 1, těstoviny 1, salát zelný s koprem, čaj s citr.
Po
12.4.
polévka kulajda 1,3,6,7,9Hodnocení:
1. masová směs 1, rýže dušená, sir. voda
Út
13.4.
polévka fazolová 1,3,6,9
1. rybí filé pečené 4,7, bram. kaše 7, salát mrkvový, čaj s citr.
St
14.4.
polévka krupicová s vejci 1,3,6,7,9
1. kuře pečené na kyselém zelí 12, bram. knedlík 1, džus
Čt
15.4.
polévka zel. vývar s kroupami 1,3,6,9
1. vep. řízek smažený 1,3,7, bram. s máslem, salát zelný s okurkou, čaj s citr.

16.4.
polévka zel. vývar s kapáním 1,3,6,7,9
1. vepřové maso po italsku 1,7, těstoviny 1, ovocné mléko 7
Po
19.4.
polévka zeleninová 1,3,6,7,9
1. vepřový řízek přírodní 1,7, brambory, salát zelný s mrkví, ovocné mléko 7
Út
20.4.
polévka dýňová 1,3,6,9
1. zapečené těstoviny 1,3,7, salát okurkový, čaj s citr.
St
21.4.
polévka jáhlová 1,3,6,9
1. segedinský guláš 1,7,12, knedlík houskový 1,3,7, sir. voda
Čt
22.4.
polévka vývar s játrovými knedlíčky 1,3,6,7,9
1. fazole na kyselo 1, párek, chléb 1,7, čaj s citr.
2. halušky s brynzou a angl. slaninou 1,7, zelí kyselé 12, čaj s citr.

23.4.
polévka bramborová 1,3,6,9
1. hodslavská řezanka 1, rýže dušená, sir. voda
Po
26.4.
polévka z hlávkového zelí 1,3,6,7,9
1. rybí filé na pórku 4,7, bram. kaše 7, salát z čínského zelí, čaj s citr.
Út
27.4.
polévka vývar s krupicovými noky 1,3,6,7,9
1. rizoto z bulguru a krůtí ho masa se sýrem 1,7, salát okurkový, čaj s citr.
St
28.4.
polévka cizrnová 1,3,6,9
1. kuře ala bažant 1, brambory, salát z čer. řepy, sir. voda
Čt
29.4.
polévka drožďová 1,3,6,7,9
1. poděbradské maso 1,7, těstoviny 1, horká čokoláda 7

30.4.
polévka zel. vývar s drobením 1,3,6,9
1. cikánská vepřová pečeně 1, divoká rýže, džus
Po
3.5.
1.
Út
4.5.
1.
St
5.5.
1.
Čt
6.5.
1.

7.5.
1.
Po
10.5.
1.
Út
11.5.
1.
St
12.5.
1.
Čt
13.5.
1.

14.5.
1.
Po
17.5.
1.
Út
18.5.
1.
St
19.5.
1.
Čt
20.5.
1.

21.5.
1.
Po
24.5.
1.
Út
25.5.
1.
St
26.5.
1.
Čt
27.5.
1.

28.5.
1.
Po
31.5.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.