e-strava Menu
ZŠ T.G.M. Bílovec
Bílovec
[0124]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Polévka kedlubnová s bramboremRating:
1. Krůtí maso na paprice, bramborové halušky, džus, mandarinka
2. Smažená treska s brokolicí a sýrem, bramborová kaše, okurkový salát, mandarinka
Wed
3.4.
Polévka zeleninová se sýrovým kapánímRating:
1. Vepřová kotleta na celeru, mačkané brambory, ledový salát džus
2. Kuskusový nákyp se švestkami, džus
Thu
4.4.
Polévka slepičí s masem a nudlemiRating:
1. Fazole na kyselo, restovaná šunka, chléb, okurek, celozrnný koláček, džus
2. Francouzské brambory, zelný salát s mrkví a jablky, celozrnný koláček, džus
Fri
5.4.
Polévka vločkováRating:
1. Kuře na medvědím česneku, šouchané brambory, červená řepa, džus
Mon
8.4.
Polévka bramborová s řapíkatým celeremRating:
1. Krůtí nudličky na zelenině, jasmínová rýže, míchaný zeleninový salát, džus
Tue
9.4.
Polévka s masovými noky a těstovinouRating:
1. Aljašská treska s cizrnovo sýrovým přelivem, brambory, ledový salát, džus
2. Hlíva ústřčná po italsku, těstoviny, ledový salát s ředkvičkami, džus
Wed
10.4.
Polévka čočkováRating:
1. Kynuté knedlíky s povidly, čaj, banán
2. Pohanka se zeleninou, uzené kuřecí stehno, salát z kyselého zelí, džus, banán
Thu
11.4.
Polévka rajská s kapánímRating:
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, mrkvový salát s jablky, džus
2. Smažený salám v těstíčku, bramborová kaše, paprikový salát s rajčaty, džus
Fri
12.4.
Polévka krupicová s vejciRating:
1. Segedínský guláš, houskový knedlík, voda se sirupem, jablko
Mon
15.4.
Polévka česneková s bramboremRating:
1. Boloňské špagety s hov. masem a sýrem,salát z pekingského zelí,kukuřice,džus
Tue
16.4.
Polévka květáková s vejciRating:
1. Krůtí výpečky, brambory, dušená mrkev s hráškem, džus, jablko
2. Losos s parmezánem, pečené brambory, míchaná čerstvá zelenina, jablko
Wed
17.4.
Polévka kroupováRating:
1. Hov. mysliv. pečeně sous vide, rýže basmati, okurkový salát, džus
2. Jogurtové knedlíky s vanilkovým přelivem a ovocem
Thu
18.4.
Polévka s rybími noky a zeleninouRating:
1. Králík pečený po provensálsku, mačkané brambory, ledový salát, džus
2. Maminčino kuře se špeclemi, polníček
Fri
19.4.
Polévka drůbková jemnáRating:
1. Čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek, čokoládový dezert se šlehačkou, džus
Mon
22.4.
Polévka bramborová s červenou čočkouRating:
1. Kuřecí kostky na kari, těstoviny penne, džus, mléčná tyčinka
Tue
23.4.
Polévka slepičí krémováRating:
1. Smažený květák, brambory, salát z červeného zelí, tatarka, džus
2. Vepřový řízek přírodní, opékané brambory, zeleninová přízdoba, tatarka
Wed
24.4.
Polévka fazolováRating:
1. Pečené kuře na cibulce, rýže tří barev, okurkový salát, džus
2. Konfitované kachní stehno, pečená dýně s červenou řepou, listový salát, džus
Thu
25.4.
Polévka hráškový krém s kuličkami
1. Treska tmavá s rajčaty a mozzarelou, bramborová kaše, ledový salát, džus
2. Gnocchi s tvarohem a cukrem, džus
Fri
26.4.
Polévka hovězí s těstovinou
1. Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík, džus, mandarinka
Mon
29.4.
Polévka bramborová jarní
1. Hrachová kaše s cibulkou, drůbeží párek, chléb, okurek, džus, tyčinka
Tue
30.4.
Polévka rybí šči
1. Masové koule v rajské omáčce, těstoviny farfale, voda se sirupem
2. Špízy s dýní a tofu, brambory s pažitkou, míchaná zelenina
Thu
2.5.
Polévka gulášová
1. Žemlovka s jablky a tvarohem, čaj, banán
2. Vepřové maso v hříbkové omáčce, celozrnný knedlík, čaj, banán
Fri
3.5.
Polévka jáhlová se zeleninou
1. Plněné bramborové knedlíky, kyselé zelí, ovocný nápoj, jablko
Mon
6.5.
1.
Tue
7.5.
1.
Thu
9.5.
1.
Fri
10.5.
1.
Mon
13.5.
1.
Tue
14.5.
1.
Wed
15.5.
1.
Thu
16.5.
1.
Fri
17.5.
1.
Mon
20.5.
1.
Tue
21.5.
1.
Wed
22.5.
1.
Thu
23.5.
1.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
Tue
28.5.
1.
Wed
29.5.
1.
Thu
30.5.
1.
Fri
31.5.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available