e-strava Menu
ZŠ 1.máje 1700
Frýdek Místek
[0009]
Ulrich software
Day Choice
Fri
1.3.
česneková s bramborem (3,9)Rating:
1. kuře na paprice, těstovina, nápoj, ovoce (1,7)
Mon
4.3.
zelinářská s paprikami (1,9)Rating:
1. rybí filé po čínsku, bramborová kaše, nápoj, sal. okurkový (1,3,4,7)
Tue
5.3.
italská s těstovinou (1)Rating:
1. zbojnický hov. skřivan, dušená rýže, nápoj, sal. z červené řepy (1)
2. houbník (jáhly s houbami), nápoj, sal. z červené řepy (0)
Wed
6.3.
zeleninová s jáhlovými vločkami (9)Rating:
1. lašský krůtí plátek, těstovina, nápoj, ovoce (1,7)
Thu
7.3.
hrachová (1)Rating:
1. brambory zapečené se sýrem, nápoj, sal. ledový (3,7)
2. kynuté knedlíky s marmeládou, nápoj (1,3,7)
Fri
8.3.
RISI-BISI (s rýží a hráškem) (9)Rating:
1. moravský vepř. vrabec, červené zelí, bramb. putimský knedlík, nápoj, ovoce (1)
Mon
11.3.
kmínová s vejcem (1,3,9)Rating:
1. rumunský párek (ml.hov.maso), brambor mašť., sal. zelný s koprem (0)
Tue
12.3.
sicilská rybí (1,3,4,9)Rating:
1. kuře na způsob bažanta, dušená rýže, nápoj, jogurt (1,7)
2. bulgur se zeleninou, nápoj, jogurt (1,7,9)
Wed
13.3.
drožďová (1,3,7,9)Rating:
1. přírodní kuřecí steak, bramborová kaše, nápoj, sal. míchaný (7)
Thu
14.3.
luštěninová (1)Rating:
1. řecké krůtí nudličky, těstovina, nápoj (1,10)
2. žemlovka s jablky, nápoj(1,3,7)
Fri
15.3.
jižní s fazolkami (9)Rating:
1. domažlické vepřové ragú, brambor, nápoj, ovoce (1,3,7)
Mon
18.3.
rybí Ucha (1,4,9)Rating:
1. znojemská hov. pečeně, duš. rýže, nápoj, sal. ledový (1)
Tue
19.3.
slepičí s nudlemi (1,9)Rating:
1. fazole chilli con carne, chléb, nápoj, ovoce (1)
2. šoulet, kys. okurek, nápoj, ovoce (1)
Wed
20.3.
rajčatová s vločkami (1)Rating:
1. kuřecí prsíčko na bylinkách, brambor. kaše, nápoj, sal. okurkový se zak. sm. (7)
Thu
21.3.
pórková (1)Rating:
1. francouzské brambory, nápoj, čalamáda (3,7)
2. rýžový nákyp s meruňkami, nápoj (3,7)
Fri
22.3.
zeleninová s kapáním (1,3,9)
1. vepřový guláš, těstovina, nápoj, ovoce (1)
Mon
25.3.
pohanková se zeleninou (9)Rating:
1. svíčková na smetaně, houskový knedlík, nápoj, ovoce (1,3,7,9)
Tue
26.3.
čočková (1)Rating:
1. holanský vepř. řízek, brambor. kaše, nápoj, sal. okurkový (1,3,7)
2.
Wed
27.3.
kedlubnová (1,7)Rating:
1. srbské rito s drůb.masem, nápoj, kompot(7)
Tue
2.4.
zeleninová s kukuřičnými vločkami (9)
1. boloňské špagety s drůbežím masem, nápoj, ovoce (1,7)
Wed
3.4.
brokolicová (1)
1. vepřové žebírko na kmíně, bramborová kaše, nápoj, sal. okurkový (7)
Thu
4.4.
hrstková (1,9)
1. zapečené špenátové flíčky, nápoj, sal. ledový (1,3,7)
2. jogurtové knedlíky s ovocným přelivem, nápoj (1)
Fri
5.4.
rybí šči (1,4,7,9)
1. thajské masové nudličky, dušená rýže, nápoj, sal. z čínského zelí (1)
Mon
8.4.
1.
Tue
9.4.
1.
2.
Wed
10.4.
1.
Thu
11.4.
1.
2.
Fri
12.4.
1.
Mon
15.4.
1.
Tue
16.4.
1.
2.
Wed
17.4.
1.
Thu
18.4.
1.
2.
Fri
19.4.
1.
Mon
22.4.
1.
Tue
23.4.
1.
2.
Wed
24.4.
1.
Thu
25.4.
1.
2.
Fri
26.4.
1.
Mon
29.4.
1.
Tue
30.4.
1.
2.
Thu
2.5.
1.
2.
Fri
3.5.
1.
Mon
6.5.
1.
Tue
7.5.
1.
2.
Thu
9.5.
1.
2.
Fri
10.5.
1.
Mon
13.5.
1.
Tue
14.5.
1.
2.
Wed
15.5.
1.
Thu
16.5.
1.
2.
Fri
17.5.
1.
Mon
20.5.
1.
Tue
21.5.
1.
2.
Wed
22.5.
1.
Thu
23.5.
1.
2.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
Tue
28.5.
1.
2.
Wed
29.5.
1.
Thu
30.5.
1.
2.
Fri
31.5.
1.
Mon
3.6.
1.
Tue
4.6.
1.
2.
Wed
5.6.
1.
Thu
6.6.
1.
2.
Fri
7.6.
1.
Mon
10.6.
1.
Tue
11.6.
1.
2.
Wed
12.6.
1.
Thu
13.6.
1.
2.
Fri
14.6.
1.
Mon
17.6.
1.
Tue
18.6.
1.
2.
Wed
19.6.
1.
Thu
20.6.
1.
2.
Fri
21.6.
1.
Mon
24.6.
1.
Tue
25.6.
1.
Wed
26.6.
1.
Thu
27.6.
1.
Fri
28.6.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available