e-strava Jídelníček
ZŠ 1.máje 1700
Frýdek Místek
[0009]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
3.12.
maďarská rybí (1,4,7)Hodnocení:
1. drůbeží bulgureto po japonsku, nápoj, salát zelný s kukuřicí (1,7)Lepší
Út
4.12.
česneková s krutony (1,3,9)
1. vepřové v mrkvi, brambor, nápoj, ovoce (1)
2. polentový nákyp se sýrem a rajčaty, nápoj, ovocer (7,9)
St
5.12.
špenátová s vejcem (1,7)Hodnocení:
1. kuř. prsíčko na zelenině, brambor. kaše, nápoj, salát okurkový s dresingem (7,9)Ušlo to
Čt
6.12.
fazolová sladkokyselá (1)Hodnocení:
1. pikantní krůtí játra, dušená rýže, nápoj, ledový salát (1)
2. krupicová kaše s kakaem, nápoj (1,7)Lepší

7.12.
drožďová (1,3,7,9)
1. vepřové žebírko na paprice, brambor, nápoj (1,7)
Po
10.12.
květáková (1,7)Hodnocení:
1. čočka po brněnsku, vařené vejce, chléb, nápoj, ovoce (1,3,7,9)Dobré
Út
11.12.
celerová (1,7,9)Hodnocení:
1. kuř. závitek v pikantní šťávě , dušená rýže, nápoj, zelný salát s koprem (1,10)Lepší
2. bulgur se zeleninou na kari, nápoj, zelný salát s koprem (1,9)
St
12.12.
francouzská (1,9)
1. bramborový salát, smažené rybí filé, nápoj (1,3,4,7,9)
Čt
13.12.
z fazolových lusků (1,7)
1. sekaná pečeně, bramborová kaše, nápoj, okurkový salát (1,3,7)
2. žemlovka s jablky, nápoj (1,3,7)

14.12.
zeleninová s kapáním (1,3,9)
1. segedinský guláš, houskový knedlík, nápoj (1,3,7)
Po
17.12.
1.
Út
18.12.
1.
2.
St
19.12.
1.
Čt
20.12.
1.

21.12.
1.
Čt
3.1.
1.

4.1.
1.
Po
7.1.
1.
Út
8.1.
1.
St
9.1.
1.
Čt
10.1.
1.

11.1.
1.
Po
14.1.
1.
Út
15.1.
1.
St
16.1.
1.
Čt
17.1.
1.

18.1.
1.
Po
21.1.
1.
Út
22.1.
1.
St
23.1.
1.
Čt
24.1.
1.

25.1.
1.
Po
28.1.
1.
Út
29.1.
1.
St
30.1.
1.
Čt
31.1.
1.
Po
4.2.
1.
Út
5.2.
1.
St
6.2.
1.
Čt
7.2.
1.

8.2.
1.
Po
11.2.
1.
Út
12.2.
1.
St
13.2.
1.
Čt
14.2.
1.

15.2.
1.
Po
25.2.
1.
Út
26.2.
1.
St
27.2.
1.
Čt
28.2.
1.

1.3.
1.
Po
4.3.
1.
Út
5.3.
1.
St
6.3.
1.
Čt
7.3.
1.

8.3.
1.
Po
11.3.
1.
Út
12.3.
1.
St
13.3.
1.
Čt
14.3.
1.

15.3.
1.
Po
18.3.
1.
Út
19.3.
1.
St
20.3.
1.
Čt
21.3.
1.

22.3.
1.
Po
25.3.
1.
Út
26.3.
1.
St
27.3.
1.
Čt
28.3.
1.

29.3.
1.
Po
1.4.
1.
Út
2.4.
1.
St
3.4.
1.
Čt
4.4.
1.

5.4.
1.
Po
8.4.
1.
Út
9.4.
1.
St
10.4.
1.
Čt
11.4.
1.

12.4.
1.
Po
15.4.
1.
Út
16.4.
1.
St
17.4.
1.
Út
23.4.
1.
St
24.4.
1.
Čt
25.4.
1.

26.4.
1.
Po
29.4.
1.
Út
30.4.
1.
Čt
2.5.
1.

3.5.
1.
Po
6.5.
1.
Út
7.5.
1.
Čt
9.5.
1.

10.5.
1.
Po
13.5.
1.
Út
14.5.
1.
St
15.5.
1.
Čt
16.5.
1.

17.5.
1.
Po
20.5.
1.
Út
21.5.
1.
St
22.5.
1.
Čt
23.5.
1.

24.5.
1.
Po
27.5.
1.
Út
28.5.
1.
St
29.5.
1.
Čt
30.5.
1.

31.5.
1.
Po
3.6.
1.
Út
4.6.
1.
St
5.6.
1.
Čt
6.6.
1.

7.6.
1.
Po
10.6.
1.
Út
11.6.
1.
St
12.6.
1.
Čt
13.6.
1.

14.6.
1.
Po
17.6.
1.
Út
18.6.
1.
St
19.6.
1.
Čt
20.6.
1.

21.6.
1.
Po
24.6.
1.
Út
25.6.
1.
St
26.6.
1.
Čt
27.6.
1.

28.6.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.