e-strava Jídelníček
ZŠ 1.máje 1700
Frýdek Místek
[0009]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
2.12.
rybí šči (1,4,7,9)Hodnocení:
1. zeleninové rizoto s drůbežím masem, nápoj, salát z čínského zelí (7)Lepší
Út
3.12.
hrachová s krutony (1)Hodnocení:
1. kuřecí steak na česneku, bramborová kaše, nápoj, jablkové pyré (7)Ušlo to
2. smažený celer, brambor šťouchaný, nápoj, jablkové pyré (1,3,7,9)
St
4.12.
pórková (1)Hodnocení:
1. frankfurtská hovězí pečeně, tarhoňa, nápoj, ovoce (1)Lepší
Čt
5.12.
zeleninová se strouháním (1,3,9)Hodnocení:
1. krůtí játra po gruzínsku, brambor, nápoj, okurkový salát (3)Skvělé
2. žemlovka s jablky, nápoj (1,3,7)Nechutnalo

6.12.
jáhelná se zeleninou (9)
1. segedinský guláš, houskový knedlík, nápoj, ovoce (1,3,7)
Po
9.12.
kmínová s kapáním (1,3,7,9)
1. hrachová kaše, uzená vepř.kýta, chléb, nápoj, jogurt (1,7)
Út
10.12.
drožďová (1,3,7,9)
1. kuřecí závitek v pikantní šťávě, dušená rýže, nápoj, ledový salát (1,10)
2. hubník, nápoj, ledový salát (1,3,7)
St
11.12.
francouzská (1,9)
1. smažené rybí filé, bramborový salát, nápoj (1,3,4,7,9)
Čt
12.12.
zeleninová (1,9)
1. fazolové lusky na kyselo, brambor, vařené vejce, nápoj, ovoce (1,3,7)
2. tvarohový závin, nápoj, ovoce (1,3,7)

13.12.
ze zeleného hrášku (1,3,7)
1. italský vepř. guláš, těstovina, nápoj, ovoce (1,7)
Po
16.12.
1.
Út
17.12.
1.
St
18.12.
1.
Čt
19.12.
1.

20.12.
1.
Po
6.1.
1.
Út
7.1.
1.
St
8.1.
1.
Čt
9.1.
1.
2.

10.1.
1.
Po
13.1.
1.
Út
14.1.
1.
2.
St
15.1.
1.
Čt
16.1.
1.
2.

17.1.
1.
Po
20.1.
1.
Út
21.1.
1.
2.
St
22.1.
1.
Čt
23.1.
1.
2.

24.1.
1.
Po
27.1.
1.
Út
28.1.
1.
2.
St
29.1.
1.
Čt
30.1.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.