e-strava Jídelníček
ZŠ 1.máje 1700
Frýdek Místek
[0009]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Čt
1.10.
jižní s fazolkami (9)Hodnocení:
1. květákový mozeček, brambor, nápoj, salát Coleslaw (3,7)Lepší
2. bavorské vdolky, nápo (1,3,7)Skvělé

2.10.
zeleninová se strouháním (1,3,9)
1. plovdivské kuřecí maso, špecle, nápoj, ovoce (1)
Po
5.10.
z bílých fazolí (1)Hodnocení:
1. bělehradský vepřový řízek, bramborová kaše, nápoj, salát z čínského zelí (7)Skvělé
Út
6.10.
zeleninová s drožďovými knedlíčky (1,3,9)Hodnocení:
1. kuře na paprice, tarhoňa, nápoj, ovoce (1,7)Dobré
2. pórek s vejci, pečivo, nápoj, ovoce (1,3,7)
St
7.10.
pohanková se zeleninou (9)Hodnocení:
1. španělský hovězí ptáček, dušená rýže, nápoj, šlehaný tvaroh (1,3,7,10)Dobré
Čt
8.10.
hedvábná česnečka (1)Hodnocení:
1. krůtí pikantní játra, hranolky, nápoj, okurkový salát (1)
2. žemlovka s jablky, nápoj (1,3,7)Skvělé

9.10.
rybí s fridátovými nudlemi (1,4,9)
1. kuřecí prsíčko v jogurtu, bramborová kaše, nápoj, ledový salát (1,3,7)
Po
12.10.
hrstková (1)Hodnocení:
1. rybí filé po čínsku, bramborová kaše, nápoj, okurkový salát (1,3,4)Skvělé
Út
13.10.
květáková (1,3,7)
1. frankfurtská hovězí pečeně, dušená rýže, nápoj, salát z červené řepy (1,7)
2. bulgur s zeleninou na kari, nápoj, salát z červené řepy (1,9)
St
14.10.
koprová (kulajda) (1,3)
1. kuřecí steak na žampiónech, bramborová kaše, nápoj, mrkvový salát s jablky (7)
Čt
15.10.
z vaječné jíšky (1,3,9)
1. krůtí paprikáš, těstovina, nápoj, ovoce (1)
2. nudle s mákem , nápoj, ovoce (1)

16.10.
s rýží a hráškem (Risi-bisi) (9)
1. vepřový vrabec, kysané zelí, putimský knedlík, nápoj, ovoce (1)
Po
19.10.
1.
Út
20.10.
1.
2.
St
21.10.
1.
Čt
22.10.
1.
2.

23.10.
1.
Po
26.10.
1.
Út
27.10.
1.
2.
Po
2.11.
1.
Út
3.11.
1.
2.
St
4.11.
1.
Čt
5.11.
1.
2.

6.11.
1.
Po
9.11.
1.
Út
10.11.
1.
2.
St
11.11.
1.
Čt
12.11.
1.
2.

13.11.
1.
Po
16.11.
1.
St
18.11.
1.
Čt
19.11.
1.
2.

20.11.
1.
Po
23.11.
1.
Út
24.11.
1.
2.
St
25.11.
1.
Čt
26.11.
1.
2.

27.11.
1.
Po
30.11.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.