e-strava Jídelníček
ZŠ dr. M. Horákové
Kopřivnice
[0117]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
25.5.
polévka vločková 1,3,6,9
1. srbské rizoto z krůtího masa se sýrem, salát okurkový, sir. voda 7
Út
26.5.
polévka hrachová 1,3,6,9
1. bramborové šišky s opraženou houskou, ovocné mléko, jablko 1,7
2. vepřové nudličky se žampióny a kapií, pohanka, ovocné mléko, jablko 1,7
St
27.5.
polévka vývar s masem a nudlemi 1,3,6,9
1. čočka na kyselo, vejce vařené, chléb, džus 1,3
2. vepřový řízek přírodní, bulgur, salát zelný s mrkví, džus 1
Čt
28.5.
polévka kroupová 1,3,6,9
1. masové koule v rajčatové omáčce, rýže dušená, sir. voda 1,3

29.5.
polévka krupicová s vejcem 1,3,6,9
1. moravský vrabec, zelí hlávkové dušené, knedlík houskový, džus 1,3,7
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.