e-strava Menu
ZŠ Šenov, Radniční náměstí č.1040
Šenov
[0115]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
krupková s krůtím masem
1. špagety s boloňskou omáčkou a sýrem
Wed
3.4.
dýňová
1. kuřecí řízky v jogurtu, brambory, zeleninový salát
2. maďarský vepřový perkelt, rýže
Thu
4.4.
zeleninová s játrovou rýží
1. buchty s krémem
2. fazolový salát s pečenými rajčaty a parmazánem, rohlík
Fri
5.4.
česneková
1. vepřová pečeně, bramborový knedlík s kuskusem, kysané zelí
Mon
8.4.
hráškový krém
1. vepřový řízek Gombáš, rýže, zeleninový salát
Tue
9.4.
zeleninová s kapáním
1. fazole na smetaně, chléb
Wed
10.4.
rajská s vločkami
1. kuřecí kroketa se sýrem, brambory, kompot
2. vepřové na divoko, brambory, zeleninový salát
Thu
11.4.
z horské čočky
1. hovězí pečeně cikánská, těstoviny
2. smažená vepřová krkovička, bramborová kaše, kompot
Fri
12.4.
rychlá s těstovinou
1. zeleninové placky se sýrem na listovém salátě
2. srdce na slanině, kuskus, okurek kyselý
Mon
15.4.
z kysaného zelí
1. tilápie na másle, brambory, mrkvový salát
Tue
16.4.
hrstková
1. zapečené těstoviny po lotrinsku, čalamáda
Wed
17.4.
špenátová
1. kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot
2. vepřový přírodní řízek na žampiónech, kuskus zeleninový
Thu
18.4.
francouzská
1. šišky s mákem
2. rizoto Sombrero se zeleninou a čedarem, rajče
Fri
19.4.
pórková se sýrem
1. masové koule s omáčkou z pečených paprik, kuskus
2. variace z list.salátů s mangem, fazolkami a trhaným vepřovým masem a krutony
Mon
22.4.
rybí s pórem a krutóny
1. smetanové brambory, salát z červené řepy
2. palačinky po gazdovsku
Tue
23.4.
hrachová
1. pečené krůtí prso, brambor. kaše, celerový salát s jablky
2. pečené kuře, bramborová kaše, celerový salát s jablky (pro zaměstnance a cizí)
Wed
24.4.
slepičí s masem a rýží
1. italský guláš, těstoviny
2. bulgureto z kuřecího masa, čalamáda
Thu
25.4.
zeleninová s kapáním
1. španělská čočka s mletým masem, rohlík
Fri
26.4.
gulášová z hlívy
1. mozajková sekaná s tuňákem, šťouchané brambory, ovocný salát
Mon
29.4.
hovězí s masem a nudlemi
1. špenát dušený, vejce vařené, brambory
2. fazolové lusky na smetaně, vejce vařené, brambory
Tue
30.4.
1. svíčková na smetaně z drůbežího masa, houskový knedlík
2. vepřové výpečky, bramborové knedlíky, hlávkové zelí
Thu
2.5.
rajská s těstovinovou rýží
1. rybí prsty smažené, bramborová kaše, okurkový salát
Fri
3.5.
indická kuřecí
1. nudle s perníkem
2. játra na cibulce s anglickou slaninou, rýže, okurek
Mon
6.5.
ovarová s kroupami a zeleninou
1. hrachová kaše, kuřecí roláda se sušenými rajčaty, okurek kyselý, chléb
Tue
7.5.
kulajda
1. vepřová kotleta na medu, bulgur, rajčata s mozzarellou
2. lívance s marmeládou
Thu
9.5.
bulharská bramborová s hovězím masem
1. rizoto se zeleninou s uzeným tofu, čalamáda, desert
2. Caesar salát s kuřecím masem a krutóny
Fri
10.5.
krupicová s vejcem
1. hovězí na slanině, brambory, salát mix
2. vepřový řízek Gombáš (na žampiónech), rýže, salát mix
Mon
13.5.
gulášová
1. rybí kroketa, bramborová kaše, zeleninový salát
Tue
14.5.
bramborová
1. azu po tatarsku, rýže
2. kuřecí prsa v sýrové omáčce, brambory, hlávkový salát
Wed
15.5.
zeleninová
1. koprová omáčka, vejce vařené, brambory
2. špenát dušený, vejce vařené, brambory
Thu
16.5.
hanácká fazolová
1. kuře na pomerančích, pražená tarhoňa, ledový salát
2. vepřový závitek plněný houbami, rýže, ledový salát
Fri
17.5.
rýžová
1. hamburská kýta, houskový knedlík
Mon
20.5.
1.
Tue
21.5.
1.
Wed
22.5.
1.
Thu
23.5.
1.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
Tue
28.5.
1.
Wed
29.5.
1.
Thu
30.5.
1.
Fri
31.5.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available