e-strava Jídelníček
ZŠ Šenov, Radniční náměstí č.1040
Šenov
[0115]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Čt
2.1.
zeleninová
1. vepřový guláš, těstoviny

3.1.
dršťková
1. květákový nákyp, brambory, zeleninový salát
Po
6.1.
italská rajčatová s mozzarellou
1. francouzské brambory, zeleninový salát
Út
7.1.
kapustová
1. ražničí na plechu, rýže, cherry rajčátka
St
8.1.
gulášová
1. špecle s oříšky a perníkem
2. tagliatelle s bazalkovým tofu
Čt
9.1.
hrachová s jogurtem
1. losos na másle, bramborová kaše, ovocný salát

10.1.
vločková
1. vepřová pečeně selská, bramborový knedlík, kyselé zelí
2. čevabčiči s hořčicí a cibulí, brambory
Po
13.1.
rychlá s těstovinou
1. chilli con carne, chléb
2. houbový kuba, čalamáda
Út
14.1.
vydatná rybí s pórem a krutóny
1. krůtí středomořský plátek, rýže, zeleninový salát
St
15.1.
květáková s mrkvovými nudličkami a krupicí
1. vepřová pečeně, bramborová kaše, ovocné pyré
2. kuřecí nudličky s pórem, paprikou a rajčaty, rýže
Čt
16.1.
ruský boršč
1. kopýtka se sýrem

17.1.
zeleninová s kapáním
1. hovězí pečeně cikánská, těstovinová rýže
2. makarská pochoutka, banketka
Po
20.1.
uzená s kroupami
1. sýrové lasagne s brokolicí
2. míchaný salát z barevných těstovin s tuňákem
Út
21.1.
francouzská se zeleninou
1. segedínský guláš, houskový knedlík
St
22.1.
z fazolových lusků s rajským protlakem
1. rybí kroketa, brambory, ledový salát pestrý
2. játra na cibulce, rýže, okurek
Čt
23.1.
indická z červené čočky
1. azu po tatarsku, rýže

24.1.
cibulová se sýrem
1. pečené kuře po římsku, bramborová kaše, zeleninový salát
2. tatranská kotleta se smetanou, bulgur, zeleninový salát
Po
27.1.
bramborová s houbami
1. čočka nakyselo, vejce, chléb
2. celerový řízek mletý, brambory, červená řepa
Út
28.1.
minestrone
1. sekaná pečeně, brambor, salát Coleslaw
St
29.1.
zeleninová s játrovou rýží
1. buchty s krémem
2. ratatouille, opečená bageta s bylinkovým máslem
Čt
30.1.
cizrnová s rajčaty a bazalkou
1. kuřecí nudličky se smetanovou omáčkou z pečených jablek, bulgur
2. těstoviny fusilli s mediteránskou omáčkou

31.1.
z kyselého mléka
1. tatranská kotleta, bramborová kaše, zeleninový salát
Po
3.2.
česneková chlebová
1. italský guláš, rýže
2. tortellini tricolore se špenátem a ricottou
Út
4.2.
slepičí s masem a nudlemi
1. ragů z červené čočky, veka
St
5.2.
kedlubnová
1. kuře na pomerančích, bramborová kaše, ovocný salát
2. džuveč z hovězího masa, rýže
Čt
6.2.
polský barscz s fridátovými nudlemi
1. krupička s kakaem
2. středomořský salát z tarhoně

7.2.
z pečených rajčat
1. mozajková sekaná s tuňákem, brambory, zeleninový salát
Po
10.2.
rýžová
1. kuřecí kapsa s nivou, bramborová kaše, kompot
Út
11.2.
z fazolových lusků
1. hovězí tokáň, těstoviny
St
12.2.
kapustová s kroupami a uzeným masem
1. kynuté knedlíky s ovocem
Čt
13.2.
špenátová
1. salám v těstíčku, brambory, okurkový salát s rajčaty

14.2.
zeleninová
1. houbový guláš, chléb
Po
17.2.
frankfurtská
1. smažený květák, brambory, obloha
2. halušky s brynzou
Út
18.2.
čočková italská
1. kuřecí čína, rýže, protichřipkový salát
St
19.2.
bramborový krém s medvědím česnekem
1. hovězí guláš, houskový knedlík
2. zapečené sýrové palačinky s rajčaty
Čt
20.2.
bystřická sýrová
1. vepřová pečeně selská, brambor, hlávkové zelí
2. africké kuřecí kari Kuku paka, rýžovo-pohankový knedlík

21.2.
zeleninová s drožďovými knedlíčky
1. fazole na smetaně,chléb
2. vepřové na žampiónech, kuskus,zeleninový salát
Po
24.2.
1.
2.
Út
25.2.
1.
St
26.2.
1.
2.
Čt
27.2.
1.
2.

28.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.