e-strava Jídelníček
HEES-Gastroslužby s.r.o.
Trenčín
[0113]
Ulrich software
Den Nabídka

1.3.
Polievka karfiolová so syrovou lievankouHodnocení:
1. Dukátové buchtičky s vanilkovým pudingom, ovocie
2. Kurací cordon blue, zemiaky varené, tatarská omáčka
Po
4.3.
Polievka hrachová s párkomHodnocení:
1. Strapačky so syrokrémom a pažítkou
2. Kuracie prsia pln.baby špenátom a úd.syrom, ryža dusená, zeleninová obloha
Út
5.3.
Polievka slovenská šajtľavaHodnocení:
1. Sekaná pečienka, zemiaky na kyslo, chlieb tmavý
2. Morčacie prsia obaľ.v syre, zemiaky štuchané so slanin.a cibuľou, zel. obloha
St
6.3.
Polievka gulášová srbská, chliebHodnocení:
1. Sotté z kuracích pŕs, ryža dusená, šalát mix
2. Bravč. rezeň prírodný, volské oko, zemiaky opekané, šalát mix
Čt
7.3.
Polievka z tekvice hokkaidó
1. Švédsky rezeň, zemiaky opekané, šalát zo surovej zeleniny
2. Hovädzie jemne pikant. na čínsky spôsob, slovenská ryža, šal.zo sur. zeleniny

8.3.
Polievka z hlávkovej kapusty so zemiakmiHodnocení:
1. Ryžový nákyp s tvarohom a kompótom, ovocie
2. Kurací rezeň vyprážaný, zemiakový šalát s majonézou
Po
11.3.
Polievka portugalská
1. Granadiersky pochod s údenou slaninou, šalát z hlávk. kapusty s mrkvou
2. Kurací rezeň s nivovou omáčkou, ryža dusená, šalát z hlávk.kapusty s mrkvou
Út
12.3.
Polievka srbská čorba, chliebHodnocení:
1. Mletý rezeň so syrom, zemiakové pyré, šalát uhorkový
2. Morčacie prsia obaľované v corn flakes, zemiakové pyré, šalát uhorkový
St
13.3.
Polievka šampiňonová krémováHodnocení:
1. Hovädzí guláš mexický, ryža dusená s hráškom, šalát paradajkový
2. Vyprážaný karfiol, zemiaky varené s vňaťou, tatarská omáčka
Čt
14.3.
Polievka milánskaHodnocení:
1. Bravčový guláš segedínsky, knedľa kysnutá
2. Kurací cestovinový šalát

15.3.
Polievka cícerová so zeleninou a zemiakmiHodnocení:
1. Rezance s makovou posýpkou, ovocie
2. Bravčová panenka prír., fazuľkové struky so slaninkou, zemiaky opekané
Po
18.3.
Polievka zeleninová s drožďovými haluškamiHodnocení:
1. Syrový karbonátok s jogurtovou omáčkou, zemiaky varené s vňaťou
2. Kurací rarášik, ryža dusená, kompót
Út
19.3.
Polievka kelová so zemiakmi
1. Bratislavské rizoto, šalát zo surovej zeleniny
2. Bravčové ražniči s klobásou a slaninkou, zemiaky opek., šal.zo surovej zeleniny
St
20.3.
Polievka z vaječnej zápražky
1. Vyprážané rybie filé, zemiakové pyré, šalát mrkvový s ananásom
2. Važecká pochúťka, čalamáda
Čt
21.3.
Polievka z kyslej kapusty s mäsovými guľkami, chlieb
1. Kuracie stehná pečené na masle, ryža dusená, kompót
2. Lasagne po bolonsky

22.3.
Polievka fazuľová na kyslo
1. Kysnutý koláč s ovocím, ovocie
2. Bravčový rezeň v cestíčku, zemiaky varené s vňaťou, tatarská omáčka
Po
25.3.
Polievka šošovicvá so zeleninou
1. Bryndzové pirohy so slaninkou a kyslou smotanou
2. Kuracie prsia zapekané s rajčinou a mozarellou,ryža dusená,zelen. obloha
Út
26.3.
Polievka kyslá zemiaková s vajíčkom
1. Kurací rezeň na šampiňónoch, ryža dusená, šalát z čínskej kapusty
2. Bravčová kapsa plnená klobásou a syrom,zem.opekané, šalát z čínskej kausty
St
27.3.
Polievka rassolník, chlieb
1. Buchty pečené plnené tvarohom
2. Roštenka orientálna, tarhoňa dusená, zeleninová obloha
Čt
28.3.
Polievka zeleninová s mrvničkou
1. Moravský vrabec so špenátom, zemiaky varené
2. Vyprážaný syr so šunkou, zemiaky varené, tatarská máčka
Út
2.4.
1.
2.
St
3.4.
1.
2.
Čt
4.4.
1.
2.

5.4.
1.
2.
Po
8.4.
1.
2.
Út
9.4.
1.
2.
St
10.4.
1.
2.
Čt
11.4.
1.
2.

12.4.
1.
2.
Po
15.4.
1.
2.
Út
16.4.
1.
2.
St
17.4.
1.
2.
Čt
18.4.
1.
2.

19.4.
1.
2.
Po
22.4.
1.
2.
Út
23.4.
1.
2.
St
24.4.
1.
2.
Čt
25.4.
1.
2.

26.4.
1.
2.
Po
29.4.
1.
2.
Út
30.4.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.