e-strava Jídelníček
HEES-Gastroslužby s.r.o.
Trenčín
[0113]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Čt
7.1.
Boršč s mäsom, chlieb k polievke
1. Kuracie prsia plnené šunkou, syrom a špenátom, ryža dusená, zel. obloha

8.1.
Polievka cuketová krémová
1. Rezančeky z bravč. karé na zelenej paprike, zemiaky opekané, zeleninová obloha
Po
11.1.
Polievka šošovicová mliečna so zemiakmi, chlieb
1. Kurací plátok so smotanovo-horčicovou omáčkou, dusená ryža ,zeleninová obloha
Út
12.1.
Polievka karfiolová so zeleninou
1. Bravčová kapsa plnená syrom a klobásou,opekané zemiaky,zeleninová obloha
St
13.1.
Slepačí vývar s rezancami
1. Bravčová panenka na dubákovej omáčke, dusená ryža, zeleninová obloha
Čt
14.1.
Polievka ze zeleného hrášku s mrvenicou
1. Kurací rezeň vyprážaný, zemiakový šalát s uhorkami

15.1.
Polievka rajčiaková so syrom a ovsenými vločkami
1. Hovädzie mäso pikantné so zeleninou, dusená ryža
Po
18.1.
Polilevka minestrone bez mäsa
1. Kurací rarášik, dusená ryža, kompót
Út
19.1.
Polievka šampiňónová krémová
1. Hovädzie na znojemský spôsob, tarhóňa, zeleninová obloha
St
20.1.
Polievka sedliacka
1. Bravčový rezeň v cestíčku, zemiaková kaša, uhorkový šalát
Čt
21.1.
Polievka gulášová, chlieb
1. Morčací plátok prírodný s kari omáčkou, dusená ryža, zeleninová obloha

22.1.
Polievka pórová so zemiakmi a syrom
1. Bravčový guláš segedínsky, kysnutá knedľa
Po
25.1.
Polievka zeleninová s pečeň. haluškami
1. Bravčový perkelt, halušky
Út
26.1.
Polievka kelová so zemiakmi
1. Ázijská kuracia panvica, dusená ryža, zeleninová obloha
St
27.1.
Polievka krúpová s údeným mäsom
1. Živánska pochúťka na pekáči, opekané zemiaky, čalamáda
Čt
28.1.
Polievka špenátová s vajcom
1. Hovädzie na spôsob Stroganov, dusená ryža, šalát z čínskej kapusty

29.1.
Polievka hrachová so zeleninou
1. Morčací rezeň obaľovaný v syre, varené zemiaky, tatarská omáčka
Po
1.2.
1.
2.
Út
2.2.
1.
2.
St
3.2.
1.
2.
Čt
4.2.
1.
2.

5.2.
1.
2.
Po
8.2.
1.
2.
Út
9.2.
1.
2.
St
10.2.
1.
2.
Čt
11.2.
1.
2.

12.2.
1.
2.
Po
15.2.
1.
2.
Út
16.2.
1.
2.
St
17.2.
1.
2.
Čt
18.2.
1.
2.

19.2.
1.
2.
Po
22.2.
1.
2.
Út
23.2.
1.
2.
St
24.2.
1.
2.
Čt
25.2.
1.
2.

26.2.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.