e-strava Jídelníček
HEES-Gastroslužby s.r.o.
Trenčín
[0113]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
2.3.
Polievka šutolica
1. Lahôdkový syr tofu na šampiňónoch, slov. ryža, rajčinový šalát, čaj
2. Španielsky vtáčik, dusená ryža, rajčiakový šalát
Út
3.3.
Polievka krupicová s vajcom
1. Bravčovinky s horčicou a cibuľou, varené zemiaky, nápoj
2. Kuracie stehná na kyslej kapuste, opekané zemiaky
St
4.3.
Polievka gulášová srbská, chlieb tmavý
1. Ryžový nákyp s tvarohom a kompótom, mlieko plnot., ovocie
2. Horehronský rezeň, varené zemiaky, tatarská omáčka
Čt
5.3.
Polievka bryndzová
1. Soté z kuracích pŕs, dusená ryža, zeleninová obloha-paprika
2. Pastiersky rezeň, opekané zemiaky, zeleninová obloha-paprika

6.3.
Polievka kelová
1. Belehradský rezeň so zemiakmi, kyslá uhorka, voda stolová
2. Sójové kocky so zeleninou, dusená ryža
Po
9.3.
Polievka šošovicová mliečna so zemiakmi, chlieb tmavý
1. Zemiaky zapekané so syrom a vajcom, šalát mix, čaj
2. Kurací rezeň prírodný, nivová omáčka, dusená ryža
Út
10.3.
Polievka milánska
1. Mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, uhorkový šalát, nápoj
2. Bravčový rezeň v cestíčku, zemikaková kaša, uhorkový šalát
St
11.3.
Pollievka boršč s mäsom, chlieb tmavý
1. Buchty na pare s kakaovou posýpkou, mlieko plnotučné, ovocie
2. Hovädzia roštenka viedenská, dusená ryža, cvikla sterilizovaná
Čt
12.3.
Polievka sedlliacka
1. Hovädzie námornícke mäso, dusená ryža, šalát zo surovej zeleniny, nápoj
2. Karfiol vyprážaný, varené zemiaky, tatarská omáčka

13.3.
Polievka karfiolová so zeleninou
1. Bravčové mäso pečené, kapusta hlávková dusená, kysnutá knedľa, voda stolová
2. Tuniakový šalát cestovinový
Po
16.3.
Polievka slovenská šajtlava
1. Bravčový rezeň prírodný, dusená ryža,horčicovo-smotanová omáčka,zel.obloha,nápoj
2.
Út
17.3.
1. Prevádzka zatvorená
2.
St
18.3.
1. Prevádzka zatvorená
2.
Čt
19.3.
1. Prevádzka zatvorená
2.

20.3.
1. Prevádzka zatvorená
2.
Po
23.3.
1.
2.
Út
24.3.
1.
2.
St
25.3.
1.
2.
Čt
26.3.
1.
2.

27.3.
1.
2.
Po
30.3.
1.
2.
Út
31.3.
1.
2.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.