e-strava Menu
ZŠ Marie Pujmanové
Havířov
[0006]
Ulrich software
Day Choice
Tue
2.4.
Vigna-z michaných luštěnin (9)Rating:
1. Rybí prsty -žáci/dosp.- plněné ryb.f., bram. kaše, červená řepa, (1.1,3,7)
2. Domácí zeleninové karbenátky, bram.kaše, salát, čaj (1.1,3,7,9)
Wed
3.4.
gulášová, chléb (1.1,)Rating:
1. Krupicová kaše sypaná kakem, mléko, čaj, ovoce (1.1,7)
2. Špagety Carbonára sypané sýrem (1.1,3,7)
Thu
4.4.
bramborová s hříbky (1.1,7)Rating:
1. Drůbeží rizoto se zeleninou sypané sýrem, salát, mošt (7)
Fri
5.4.
zeleninový vývar s frit.nudlemi (1.1,3,7,9)Rating:
1. Hovězí maďarský guláš, houskový knedlík, džus (1.1,3,7)
Mon
8.4.
špenátový krém s krutony (1.1,3,7)Rating:
1. Kuřecí nudličky ala Stroganov, tarhoňa (1.1,7)čaj
Tue
9.4.
česnekačka s kroupami a bramborem (1.3,9)Rating:
1. Vepřový vrabec, kapusta na slanině, bram.knedlík (1.1,3)čaj
Wed
10.4.
zeleninová (1.1,9)Rating:
1. Luštěninový hrnec , chléb, jablko, džus (1.1,9)
2. Pilaf (bulgur) s grilovanou zeleninou sypaný sýrem (1.1,7)
Thu
11.4.
rajská (1.1,3,9)Rating:
1. Tradiční sekaná, brambor.kaše, salát, mléko, čaj (1.1,3,7)
Fri
12.4.
zelná s bramborem(1.1,3,7)Rating:
1. Vepřová játra na slanině, dušená rýže,salát, mošt (1.1,3,6,7)
Mon
15.4.
kulajda (1.1,3,7)Rating:
1. Vepřové nudličky na čínský způsob, dušená rýže (1.1,5,6,9,11), čaj
Tue
16.4.
zeleninový boršč, chléb (1.1,7,9)Rating:
1. Rybí filé zapékané se sýrem, bram.kaše, salát, mléko, čaj (7)
2. Houbové rizoto sypané sýrem (7)
Wed
17.4.
z červených fazolí s uzeným masem, chléb (1.1,7)
1. Nudle s mákem, mléko, čaj,ovoce (1.1,3,7)
2. Tagliatelle se špenátem a slaninou, sypané sýrem (1.1,3,7)
Thu
18.4.
drůbeží vývar s těstovinou (1.1,3,9)Rating:
1. Kuřecí prsa, míchaná zelenina na másle, bram.kaše, džus (7)
Fri
19.4.
zeleninová s drožďovými knedlíčky (1.1,3,7,9)Rating:
1. Špagety Bologneze sypané sýrem, džus, ovoce (1.1,3,7,9)
2. Lasange Bologneze zapékané sýrem (1.1,3,7,9,)
Mon
22.4.
květáková s bramborem (1.1,7)Rating:
1. Kuřecí řízek/Kuřecí nugetky, bramborová kaše, kompot, mléko, čaj (1.1,3,7)
Tue
23.4.
krupicová s vejci (1.1,3,7,9)Rating:
1. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík, čaj (1.1,3,7,9,10)
Wed
24.4.
zeleninová (1.1,9)Rating:
1. Čočka na kyselo, vařená vejce, chléb (1.1,3)džus, ovoce
2. Tarhoňa po maďarsku, kuřecí špíz (1.1,3,7)
Thu
25.4.
pórkový krém se smaž.hráškem (1.1,3,7)Rating:
1. Krůtí kostky, kukuřice na másle, bramborová kaše, mléko, čaj (7)
Fri
26.4.
bramborová (1.1,9)
1. Halušky s kyselým zelím a slaninkou (1.1,3,7) mošt
2. Halušky se slaninou a bryndzou (1.1,3,7)
Mon
29.4.
ze směsi Grano (luštěniny, zelenina) (9)
1. Mexický vepřový guláš, hrášková rýže syp.sýrem, čaj (1.1,7)
Tue
30.4.
z pečené mrkve s krutony (1.1,3,7)
1. Těstov. salát s tuňákem, čerstvou zeleninou, sýrem a vejci, džus (1.1,3,7)
Thu
2.5.
bramborová se žampióny (1.1,7)
1. Kuřecí prsa zapékané se sýrem, br.kaše, přesnídávka, mléko, čaj (7)
Fri
3.5.
hovězí vývar s játrovými knedlíčky (1.1,3,7,9)
1. Plněné bramborové knedlíky s uz.masem, červené zelí, džus (1.1,3,7)
Mon
6.5.
1.
Tue
7.5.
1.
Thu
9.5.
1.
Fri
10.5.
1.
Mon
13.5.
1.
Tue
14.5.
1.
Wed
15.5.
1.
Thu
16.5.
1.
Fri
17.5.
1.
Mon
20.5.
1.
Tue
21.5.
1.
Wed
22.5.
1.
Thu
23.5.
1.
Fri
24.5.
1.
Mon
27.5.
1.
Tue
28.5.
1.
Wed
29.5.
1.
Thu
30.5.
1.
Fri
31.5.
1.
Allergens
1Cereals containing gluten, namely: wheat (such as spelt and khorasan wheat), rye, barley, oats or their hybridised strains, and products thereof
2Crustaceans and products thereof
3Eggs and products thereof
4Fish and products thereof
5Peanuts and products thereof
6Soybeans and products thereof
7Milk and products thereof (including lactose)
8Nuts, namely: almonds (Amygdalus communis L.), hazelnuts (Corylus avellana), walnuts (Juglans regia), cashews (Anacardium occidentale), pecan nuts (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), Brazil nuts (Bertholletia excelsa), pistachio nuts (Pistacia vera), macadamia or Queensland nuts (Macadamia ternifolia), and products thereof
9Celery and products thereof
10Mustard and products thereof
11Sesame seeds and products thereof
12Sulphur dioxide and sulphites at concentrations of more than 10 mg/kg or 10 mg/litre in terms of the total SO2 which are to be calculated for products as proposed ready for consumption or as reconstituted according to the instructions of the manufacturers
13Lupin and products thereof
14Molluscs and products thereof
0Not available