e-strava Jídelníček
ZŠ Marie Pujmanové
Havířov
[0006]
Ulrich software
Den Nabídka
Út
6.4.
z červené čočky (1.1)
1. Rybí filé na másle, bramborová kaše, zelný salát z čín.zelí (7)
St
7.4.
zeleninová s drožďovymi knedlíčky (1.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Srbské rizoto se sýrem, kys.okurek (7)
Čt
8.4.
květákový krém s krutony (1.1,3,7)Hodnocení:
1. Kuřecí řízek, bramborová kaše, přesnídávka (1.1,3,7)

9.4.
jáhlová se zeleninou (9)
1. Bratislavská vep.plec, houskový knedlík (1.1,3,7,9)
Po
12.4.
kmínová s houskou (1.1,3,7,9)
1. Maďarský perkelt z krutího prsa, halušky (1.1,3,7)
Út
13.4.
zeleninová s pohankou (1.1,9)
1. Vepřový plátek, zeleninový mix, br.kaše (7)
St
14.4.
hovězí vývar se strouháním (1.1,3,7,9)
1. Cizrnový hrnec s mletým masem, chléb (1.1,3,7)
2. Bramb. noky s dýňovou omáč., slaninou a .sýrem (1.1,3,7)
Čt
15.4.
žampionový krém s krutony (1.1,3,7)Hodnocení:
1. Francouzské brambory s uz.masem, kyselý okurek

16.4.
rajská s kuskusem (1.1,9)
1. Pečené kuřecí stehýnko, zeleninová rýže, salát (1.1,9)
Po
19.4.
becoková s uzeným masem, chléb (1.1,7)
1. Jogurtové šišky s jahodovým přelivem (1.1,3,7,)
2. Torteliny se sýrovou omáčkou a zelenou cibulkou (1.1,3,7,)
Út
20.4.
bramborová s paprikou (11.,9)
1. Rybí prsty, bram.kaše, (1.1,3,7)
2. Bramborové noky se špenátem, kuř.masem a sýrem (1.1,3,7)
St
21.4.
mkvový krém s krutony (1.1,3,7,9)
1. Drůbeží játra s rýží/ tarhoňou, okur.salát (1.1,3,7)
2. Studený salát z tarhoni s gril. zeleninou a sýrem (1.1,3,7)
Čt
22.4.
zeleninová s drožd.zavářkou (1.1,3,7,9)
1. Krůtí kapsa, bramb.kaše, mrkvový salát s ovocem (3,7)

23.4.
z hlávkového zelí s bramborem (1.1,7)
1. Špagety Bologneze sypané sýrem (1.1,3,7,9)
Po
26.4.
česneková s kroupami a bramborem (1.1,9
1. Vepř.vrabec, červené zelí duš., brambor.knedlík (1.1,3,7)
Út
27.4.
pórková s krutony (1.1,3,7,)
1. Krůtí mletý řízek, brambrová kaše, salát
St
28.4.
krupicová s vejci (1.1,3,9)
1. Hrachová kaše, párek, chléb, kys.okurek (1.1)
2. Vepř.srdce na smetaně, houskový knedlík (1.1,3,7,9,10)
Čt
29.4.
zeleninová s oves.vločkami (1.1,9)
1. Kuřecí plátek se šunkou a sýrem, brambory (1.1,7)

30.4.
bramboračka s hříbky (1.1,7,9)
1. Vepřová kotletka po srbsku, duš.rýže (1.1)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.