e-strava Jídelníček
ZŠ Marie Pujmanové
Havířov
[0006]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
4.1.
špenátová s kapáním (1.1,3,7)Hodnocení:
1. Srbské krutí rizoto sypané sýrem, červená řepa (7)Lepší
Út
5.1.
rajská minestronne(1.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Vepřový vrabec, dušená mrkev, brambory (1.1,7))Skvělé
St
6.1.
drůbkový vývar s těstovinou (1.1,3,7,9)
1. Hrachová kaše s párkem, chléb, kys.okurek (1.1,3,7)
Čt
7.1.
z hlávkového zelí s bramborem (1.1,7)Hodnocení:
1. Zeleninové řízečky, bramborová kaše, led.salát (1.1,3,7,9)Skvělé

8.1.
bramborová s jáhlami (1.4,9)
1. Kuřecí prsa na smetaně, houskový knedlík (1.1,3,7,9,10)
Po
11.1.
zelňačka s uzeninou, pečivo (1.1,3,7)
1. Žemlovka s jablky a tvarohem (1.1,3,7)
Út
12.1.
dýňový krém s krutony (1.1,3,7)Hodnocení:
1. Rybí filé se sýrem, bramb.kaše, okurkový sal. (7)Skvělé
St
13.1.
pórková s kapáním (1.1,3,7)Hodnocení:
1. Krutí nudličky na Curry, duš.rýže, mrkvový salát (1.1,7)Skvělé
Čt
14.1.
kmínová s houskou (1.1,3,7,9)
1. Kuře na zelí, brambory (1.1)

15.1.
z míchaných luštěnin (1.1,9)
1. Vepřový guláš, těstoviny (1.1,3,7)
Po
18.1.
z červené řepy s kuskusem (1.1,7)
1. Zapékané těstoviny se zeleninou, vejci a sýrem (1.1,3,7,9), kys.okurek
Út
19.1.
květákový krém se sm.hráškem (1.1,3,7)Hodnocení:
1. Přírodní vepřový plátek, br.kaše, zel.salát (1.1,7)Lepší
St
20.1.
bramborová s hříbky (1.1,7,9)Hodnocení:
1. Cizrna po Boloňsku s ml.masem, pečivo (1.1,3,7)Skvělé
Čt
21.1.
cibulačka s krutony (1.1,3,7)Hodnocení:
1. Krutí kostky , mix zeleniny na másle, bram.kaše (7,9)Skvělé

22.1.
krupicová s vejci (1.1,3,9)Hodnocení:
1. Kuřecí nudličky po srbsku, dušená rýže, ovoce (1.1)Skvělé
Po
25.1.
čočková s paprikou , pečivo(1.1,3,7))
1. Tvarohové knedlíky plněné ovocem (1.1,3,7)
Út
26.1.
česněčka s kroupami a bramborem (1.4)Hodnocení:
1. Vepřový vrabec, dušená kapusta, brambory (1.1)Lepší
St
27.1.
z vaječné jíšky (1.1,3,9)
1. Hovězí mexický guláš s hráškovou rýží (1.1)
Čt
28.1.
rajská s kapáním (1.1,3,7,9)
1. Rybí prsty/ rybí filé, brambor.kaše, salát (1.1,3,7)
Po
1.2.
bramborová s pohankou (1.1,9)
1. Kuřecí nudličky ala Čína, duš.rýže, mrkv.salát (1.1,9)
Út
2.2.
kulajda (1.1,3,7)
1. Holandský řízek se sýrem, bram.kaše, kompot (1.1,7)
St
3.2.
drůbkový vývar s těstovinou (1.1,3,7,9)
1. Čočka ma kyselo, vařená vejce, chléb, (1.1,3,7)
Čt
4.2.
kmínová (1.1,9)
1. Vepřový plátek, hrášek na másle, bram.kaše (1.1,7)

5.2.
brokolicový krém s krutony (1.1,3,7)
1. Špagety se sýrovou omáč. a krutími nudlič. (1.1,3,7)
Po
8.2.
1.
Út
9.2.
1.
St
10.2.
1.
Čt
11.2.
1.

12.2.
1.
Po
15.2.
1.
Út
16.2.
1.
St
17.2.
1.
Čt
18.2.
1.

19.2.
1.
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.