e-strava Jídelníček
ZŠ Marie Pujmanové
Havířov
[0006]
Ulrich software
Hodnocení jídel:
1 = Skvělé 2 = Lepší 3 = Dobré 4 = Ušlo to 5 = Nechutnalo
Den Nabídka
Po
2.3.
z vaječné jíčky (1.1,3,9)Hodnocení:
1. Krutí kostka na česneku, dušená kapusta, br.knedlík (1.1,3)Dobré
Út
3.3.
čočková se zeleninou(1.1,1.5,9)Hodnocení:
1. Smažený řízek vep./kuř., bram.kaše, zelenin.salát (1.1,3,7)Ušlo to
St
4.3.
ruský boršč, pečivo (1.1,7,9)
1. Nudle s mákem, perníkem, polité máslem (1.1,3,7)
2. Torteliny plněné sýrem s rajčatovou omáčkou (1.1,3,7)
Čt
5.3.
bramborová (1.1,7,9)Hodnocení:
1. Srbské rizoto sypané sýrem (7)Dobré

6.3.
květákový krém s krutóny (1.1,7,3)Hodnocení:
1. Rybí filé zapečené se sýrem, bram.kaše, drezing, zelen.salát (7)Skvělé
2. Smažené žampiony, brambory, zel.salát, drezing (1.1,3,7)
Po
9.3.
zeleninová (1.1,9)Hodnocení:
1. Kuřecí prsa na paprice, těstoviny (1.1,3,7,9)Skvělé
Út
10.3.
rajská minestrónne (1.1,3,9)Hodnocení:
1. Sekaná vepřová pečeně, bramborová kaše, zeleninový salát (1.1,3,7)Skvělé
St
11.3.
drůbeží vývar s těstovinou (1.1,3,9)
1. Hrachová kaše s párkem, chléb, kys.okurek(1.1,3,7)
2. Halušky s uzeným masem a kyselým zelím (1.1,3)
Čt
12.3.
polévka z pečených brambor se sýrem a krutóny (1.1,3,7)
1. Hovězí nudličky na hříbkách, dušená rýže, zeleninový salát (1.1)

13.3.
kmínová (1.1,9)Hodnocení:
1. Kuřecí kostky, dušený hrášek na másle, bramborová kaše/brambor (7)Skvělé
Po
16.3.
pórková s kapáním (1.1,3,7)
1. Špagety s kuř.masem a omáčkou z rajčat a zeleniny, sýr (1.1,3,7,9)
Út
17.3.
sýrová s hlívou ústřřičnou a sm.hráškem
1. Rybí filé na másle, bram.kaše, zel.salát (7)
2. Zeleninové řízečky, brambory, drezing (1.1,3,7)
St
18.3.
fazolová s uz.masem, chléb (1.1,7
1. Ovocné tvaroh.knedlíky sypané cukrem, máslo (1.1,3,7)
2. Bramborové noky s dýňovou omáčkou a slaninou, sýr (1.1,9,7,3)
Čt
19.3.
česnečka s kroupami a bramborem (1.1,9)
1. Mexický vep.guláš, duš.rýže s hráškem sypaná sýrem, džus (1.1)

20.3.
zeleninová s kuskusem (9)
1. Kuřecí karbenátky, brambor/br.kaše, červená řepa, (1.1,3,7)
Po
23.3.
hráškový krém s krutony (1.1,3,7)
1. Vepřová kýta po srbsku, duš.rýže, tarhoňa,, zel.salát (1.1)
Út
24.3.
zeleninová (1.1,9)
1. Koprová omáčka, vařená vejce, brambor, ovoce (1.1,3,7)
St
25.3.
bramborová(1.1,9)
1. Chilli con Carne s mletým, masem, chléb, ovoce( 1.1)
Čt
26.3.
hovězí vývar s nudlemi (1.1,3,9)
1. Segedynský guláš, houskový knedlík, (1.1,3,7)

27.3.
kedlubnová (1.1,7)
1. Vepřová kotleta na zelenině, bram.kaše/brambory, zele.salát. (7,9)
Po
30.3.
kapustová s kapáním(1.1,3,7)
1. Kuřecí nudličky na curry, dušená rýže, zel.salát (1.1,7)
Út
31.3.
brokolicový krém s krutony (1.1,3,7)
1. Rybí prsty, bramorová kaše, zel.salát(1.1,3,7)
2. Těstovinový salát s čers. zeleninou, sýrové tyčinky(1.1,3,7)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.