e-strava Jídelníček
ZŠ Marie Pujmanové
Havířov
[0006]
Ulrich software
Den Nabídka
St
1.10.
bramborová (1.1,7,9)Hodnocení:
1. Srbské rizoto s vepřovým masem, sypané sýrem, kys.okurka, čaj (7)
Čt
2.10.
rajská s kapáním (1.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Rybí filé Mahi mahi, bram.kaše, okurkový salát, drezing, džus (7)

3.10.
brokolicový krém s krutony (1.1,3,7)Hodnocení:
1. Těstovinový salát s kuřecím masem a čerstvou zeleninou, ovoce, džus (1.1,3,7)
Po
6.10.
bramborová s hříbky (1.1,7)Hodnocení:
1. Špagety s omáčkou z pečené zeleniny sypané sýrem, led.salát (1.1,3,7,9)
Út
7.10.
kmínová s vejci (1.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Vepřové karbenátky, bramborová kaše, rajčatový salát, džus (1.1,3,7)
St
8.10.
zeleninová (1.1,7,9)Hodnocení:
1. Hrachová kaše s cibulkou, chléb (dospělí- uzený pl.), kys.okurka, jablko
Čt
9.10.
pórkový krém s pohankovými krupkami (7)Hodnocení:
1. Mořská štika zap. s Ajvarem, brambory s petrželkou, červená řepa, čaj (7)

10.10.
zeleninový vývar s frit.nudlemi (1.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík, citronáda (1.1,3,7,9)
Po
13.10.
gulášová s bramborem, cléb (1.1)Hodnocení:
1. Nudle s mákem/perníkem, ovoce, mléko, čaj
2. Těstoviny s restovaným zelím a slaninkou (1.1,3)
Út
14.10.
krupicová s vejci (1.1,3,7,9)Hodnocení:
1. Vepřové nudličky v kari šťávě, tarhoňa (1.1,7)džus
2. Vege nudličky v kari šťávě, tarhoňa (1.1,7)
St
15.10.
luštěninová (9)
1. Rybí prsty/ obalované rybí filé, bram.kaše, zelný salát s koprem, džus (1.1,3,7)
2. Zeleninové řízečky, brambor.kaše, salát (1.1,3,7,9)
Čt
16.10.
špenátová se sm.hráškem (1.1,3,7)
1. Masové kuličky v rajské omáčce, Dosp.- plněná paprika, duš.rýže, čaj (1.1,3,7,9)

17.10.
česnekačka s bramborem a kroupami (1.3)
1. Halušky s kyselým zelím a uzeným masem, citronka , ovoce (1.1,3,7)
2. Halušky se slaninou a bryndzou (1.1,3,7)ovoce
Po
20.10.
mrkvový krém s krutony (1.1,3,7)
1. Rybí filé zap. se sýrem, brambory, drezing, ovocná přesnídávka, čaj, mléko (7)
Út
21.10.
zeleninová (1.1,7,9)
1. Červené fazole ala chilli con carne, chléb (1.1) džus, jablko
2. Míchaný zeleninový salát s drezingem a kousky uzeného Tofu, pečivo (6,7)
St
22.10.
bramborová s cizrnou (7)
1. Boloňské špagety sypané sýrem, čaj (1.1,3,7,9)
Čt
23.10.
zelná s bramborem (1.1,7)
1. Vepřový přírodní plátek, zeleninový pilaf (bulgur), ledový salát, čaj (1.1,7,9)

24.10.
drůbkový vývar s těstovinou (1.1,3,7,9)
1. Dušený špenát, vejce, brambory, ovoce, džus (1.1,3,7)
Čt
30.10.
kulajda (1.1,3,7)
1. Těstovinové rizoto s grilovanou zeleninou sypané uzeným sýrem (1.1,3,7), čaj

31.10.
kmínová s krutony (1.1,3,7,9)
1. Kuřecí nudličky na paprice, houskový knedlík, citronáda, ovoce (1.1,3,7,9)
Alergeny
1Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: 1.1 pšenice, 1.2 žito, 1.3 ječmen, 1.4 oves, 1.5 špalda, 1.6 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich.
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Arašídy (burské oříšky) a výrobky z nich
6Sója a výrobky z ní
7Kravské mléko a výrobky z něho
8Skořápkové plody, konkrétně: 8.1 mandle (Amygdalus communis L.), 8.2 lískové ořechy (Corylus avellana), 8.3 vlašské ořechy (Juglans regia), 8.4 kešu ořechy (Anacardium occidentale), 8.5 pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), 8.6 para ořechy (Bertholletia excelsa), 8.7 pistácie (Pistacia vera), 8.8 makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něho
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany (v koncentracích>10 mg/kg anebo >10 mg/l, vyjádřeno SO2), sušené ovoce
13Vlčí bob(lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
0Neuvedeno

Jídla obsahují uvedené alergeny.
Jídlo je určeno k okamžité spotřebě.
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena.